Hevoset ja ponit

Tallin ponit ja hevoset

Martta

Miniappaloosa (100 cm) Ihana pieni pilkullinen, tallin pienin poni. Martta on reipas ja herkkä ratsastaa. Hoitaessa kiltti, kunhan vaan toimii rauhallisesti – ei arvosta suurta hälyä ympärillään.

Halla

Islanninhevostamma (140 cm). Tallin yksi herkimmistä ja reippaimmista hevosista. Jännittää hieman ratsastajaa ja kulkeekin parhaiten, jos ratsastajalla on hyvä tasapaino ja rento käsi. Rakastaa vauhdikkaita maastolenkkejä. Hoitaessa todella kiltti, mutta haettaessa voi joskus olla haasteita kiinni saamisessa.

Andy

Tinker-risteytysponiruuna (130 cm). Reipas ja herkkä, mutta kiltti. Kokonsa vuoksi sopii hyvin niin ihan pienimmille kuin jo vähän isommillekin ratsastajille. Kiltti hoitaa, kunhan toimii rauhallisesti.

Katla

Islanninhevostamma (130 cm). Tälle tammalle käy kaikki. Aina. Siksi myös monien suosikki. Rauhallinen ja osaavammilla kulkee myös reippaasti. Kiltti hoitaa, mutta haistaa hyvin helposti herkut ja hamuilee niitä paljon.

Dii

86 cm voikonvärinen Minishetlanninponi. Dii on pieni ja suloinen tamma joka on mukana terapiatunneilla, synttäreillä, kärryajeluissa, tapahtumissa ja toki pienimpien tunneillakin.

Fanny

Irlannin cob tamma

128 cm

Omistaja Lähderannan talli

Tupsu

Irlannin Cob-ruuna (150 cm). Nimensä mukainen tupsujalka. Tallin isoin heppa, ja sopiikin niin kokonsa kuin luonteensa vuoksi monelle. Hoitaessa kiltti, mutta kavioiden putsauksessa saa olla tarkkana.

Kirppu

Vuonohevostamma
145 cm

Tuulis

Suomenhevonen

Piirto

Suomenhevonen

Kerttu

Eestinhevonen