Tunnit

Ratsastustunteja ja toimintaa kaikenikäisille

Tallilla on mahdollista opetella ratsastamista ihan alkeista alkaen ja tunteja on myös kokeneille ratsastajille. Pienryhmäopetuksessa painotetaan oikeaoppisia ja pehmeitä apuja ja tunneilla edetään itseään ja hevosia kuunnellen. Ryhmäkoko on max. 5 henkilöä/tunti. Ryhmätuntien lisäksi on mahdollista saada vielä yksilöllisempää opetusta yksityis- ja kaveritunneilla. Ratsastustuntien kesto on 60min. (joka sisältää mm. hevosen taluttamisen, satulaan nousun).

Ratsastustuntien lisäksi on erilaisia kursseja ja toimintaa niille, joille ratsastaminen ei ole pääasia. Koska hevosen oikeaoppiminen käsitteleminen ja hevosmiestaidot ovat meille tärkeitä, tallilla on mahdollisuus päästä niitä oppimaan mm. maastakäsittelytuntien kautta. Myös muiden eläinten kanssa on mahdollista päästä touhuamaan ja kokea esim. alpakkakävely.

Kaikki eläimemme sopivat myös eläinavusteiseen toimintaan. Meiltä voit tilata myös eläimiä tapahtumiin ja alpakoiden kanssa käymme vierailuilla myös vanhustentaloilla.

Tuntitarjonta ja varaukset

Tallilla on käytössä nettivarausjärjestelmä, jonne pääset alla olevan linkin kautta. Olethan rehellinen omista taidoistasi, kun varaat tuntiasi. Osallistumalla oman tasosi tunnille, saat siitä parhaiten irti ja harrastaminen on turvallisempaa.

HUOM! Muista ilmoittaa hyvissä ajoin (48 t) jos et pääse tunnille. Peruutukset numeroon 0400 347 899
Peruuttamattomista tunneista veloitetaan normaali tuntimaksu! 10-kerran kortti on voimassa 10 vkoa ostopäivästä. Tunti voidaan perua tallin puolesta helteen, ukkosen, myrskyn tai liian kovan pakkaskelin (-18 C) sattuessa tai tilalla voidaan pitää esim. teoriatunti. Tunnin perumisesta ilmoitetaan facebookissa. Näet Facebook uutiset myös etusivulla.

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, smartum, e-passi, Edenred tai lasku.

Kun varaat irtotunnin tai olet tulossa esim. ensimmäistä kertaa niin ilmoitathan 0400 347 899 tai niina@lahderannantalli.fi kun olet tehnyt tuntivarauksen. Samalla tarvitsemme myös tiedon minkä kortin valitset sillä saat siitä laskun. Älä maksa siis mitään ennen kuin olet saanut laskun!

Myös leirimme ovat suosittuja

Lähderannan talli järjestää niin kesä- kuin talvileirejä. Uusista leireistä tiedotamme myös Facebookissa.